Referenties

Daan (voeding)


'hallo dr. korbee,


ik ben in Griekenland en mede dankzij u kan ik een lekker ijsje eten.


groetjes Daan'


Moeder;

'Vorig jaar zijn wij bij dr. korbee terecht gekomen met onze zoon Daan.

Jaren hebben wij getobt met zijn gezondheid, onrustige darmen, diarree, opgezette buik, voedsel-intoleranties en een algeheel gevoel van zich niet fijn voelen.

Bij dr. korbee bleek al snel wat er mis was en dankzij deze goede diagnose en behandeling is daan na een jaar van zijn klachten af. Hij is fit, heeft een goede ontlasting, zijn buik is slank en hij kan weer van alles eten.

Wij zijn ontzettend blij dat we de stap hebben genomen om naar dr. korbee te gaan.

We voelen ons hier op ons gemak, er wordt naar je geluisterd en er wordt met je meegedacht.

En dit alles, samen met het behaalde resultaat, maakt dat wij dr. Korbee erg dankbaar zijn.'


Daniëlle (ziekte van Lyme)


Jarenlang voelde ik me doodziek. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Geen enkele arts wist raad met mijn klachten. Ik, die altijd (letterlijk) in beweging was, nooit kon stilzitten en een grote passie voor sport heb, kon niets meer. Ik had geen lucht, was enorm benauwd, kon amper lopen, en al helemaal niet meer fietsen. Ook was ik straalmisselijk en voelde me 24 uur per dag hondsberoerd. Ik lag op bed of op de bank. Had geen energie om te praten en kon me niet concentreren. Ik had continu mist in mijn hoofd en mijn geheugen liet me in de steek. En zo nog veel meer klachten.


De artsen dachten dat ik een burn out had en ik werd naar een psycholoog gestuurd. Toen het daar niet beter van werd, werd ik doorverwezen naar de polikliniek voor onverklaarbare ziekten. Daar was een wachttijd van 6 maanden. Uiteindelijk ben ik daar nooit terecht gekomen, want ondertussen zocht ik zelf verder en via een vriendin kwam ik terecht bij Alexander Korbee. Toen was ik al ruim  drie jaar doodziek.

Mijn eerste contact was met Arianne Korbee. Ik kreeg meteen het gevoel dat ik serieus werd genomen en wist: hier zit ik goed. Mijn eerste consult bij Alexander Korbee gaf me vertrouwen en hoop. Hij luisterde aandachtig, nam de tijd en overzag  lichaam en geest in zijn totaliteit ipv alleen maar èèn onderdeel. Na een scan, bloed-, speeksel- en faeces testen bleek ik de Ziekte van Lyme te hebben met co-infecties, meerdere beschadigde organen (darmen, bijnieren, alvleesklier etc), verstoord en verzwakt  immuunsysteem en voedingsintoleranties. Deze borrelia bacterie had ik waarschijnlijk al opgelopen in 2007 van een mug in Amerika. Ten tijde van de testen was het begin 2015!


Alexander Korbee kon me niet  beloven helemaal te genezen, maar wel dat ik me met zijn behandeling veel beter zou gaan voelen. Dat is ook gebeurd. Ik kreeg een intensief behandelplan met veel medicatie en voedingssupplementen en ik gebruikte APS-therapie. Later ben ik overgestapt naar de Bemertherapie en dat volg ik nog steeds.

Daarnaast volg ik een dieet van gluten- en koemelkvrij en suikerarm.

Ik heb nog een lange weg te gaan voor meer herstel, maar ben op de goede weg. Behandelen van chronische Lyme kost veel tijd en is echt maatwerk, dus per patiënt verschillend. 


Alexander Korbee is zeer gepassioneerd in zijn vak, begaan met zijn patiënten en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ik ben ontzettend blij en dankbaar  dat ik 2,5 jaar geleden bij hem terecht ben gekomen en dat hij de oorzaak van mijn klachten heeft gevonden. Ik kan nu weer naar de toekomst kijken.


DaniëlleMarjan (fysische vasculaire therapie)


Ik ben 52 jaar en heb al ruim dertig jaar wisselend last van mijn nek.

Er is nooit iets aanwijsbaars gevonden en na vele malen fysiotherapie, manuele therapie enz. had ik besloten dat ik er maar mee moest leren leven. Soms ging het een tijdje goed en dan ineens had ik weer veel last. Toen ontdekte ik de Bemer. De eerste weken merkte ik geen verschil in mijn nekpijn, maar na een week of 8 sliep ik ineens hele nachten door, terwijl ik normaal elke nacht minimaal een uur wakker lag. Ook verdween mijn dagelijkse hoofdpijn. Mede hierdoor besloot ik de Bemer aan te schaffen. Om verschil in mijn nekpijn te bemerken, had ik meer tijd nodig. Ik gebruik de Bemer nu ruim een halfjaar en mijn nekpijn is niet verdwenen, maar dermate verbeterd dat ik er niet meer zo door gehinderd wordt tijdens mijn werk. Ik gebruik de B.body voor en na het slapen gaan en tegelijkertijd gebruik ik de B.pad op stand 1.

Dagelijks gebruik ik ook de B.pad op stand 1 voor mijn spataders en zie langzaamaan verbetering optreden.

Kortom, ik ben heel blij met mijn Bemer apparaat.


Groeten van Marjan

Hans (fysische vasculaire therapie)


Samen met mijn vrouw gebruiken wij de fysische vaattherapie sinds een aantal maanden.

Overall: Wij zijn bekend met de technische en medische werking van de Bemer, dat heeft ons overgehaald om hem te kopen. Als klant zijn we tevreden met onze aankoop en gebruiken hem dagelijks ook de extra onderdelen zoals de -spot de band en de B-light.


Mijn bloeddruk blijft op een goed en normaal peil en ik heb medicatie in de afgelopen periode al naar beneden kunnen bijstellen.

Wij zijn ervan overtuigd dat ons immuunsysteem is verbeterd, we ervaren dat we minder vatbaar zijn voor koudjes/griepjes of ze zijn minder heftig;

we voelen ons fit met het gebruik van de Bemer, psychologisch effect desnoods maar het draagt bij het gevoel

we ervaren dat wondjes of huidprobleempjes snel oplossen bij gebruik en wanneer je de spot of light langer inzet ook een langer termijn effect;

we bevelen de Bemer aan bij een ieder die het wil horen en er interesse in heeft zeker in het kader van preventie van de gezondheid of bij de mensen die meer willen weten

wij blijven overtuigd van het feit dat de Bemer vooral op de lange termijn effect heeft


Esther (diarree en hoofdpijn)


Na een tip van iemand met een goede ervaring ben ik vorig jaar bij de praktijk van dr Korbee terecht gekomen.

Ik ben een vrouw van bijna 50 jaar en tob al sinds mijn tienerjaren met diarree en hoofdpijnen.

De laatste jaren zijn er alleen maar meer klachten van diverse aard bijgekomen.

Het eerste bezoek was met dr Franca van der Smit. Er was een luisterend oor met aandacht voor mijn verhaal en een prettige ontspannen sfeer.

De scan maakte al het eea duidelijk, maar het uitgebreide bloed en ontlastingsonderzoek toonde nog meer duidelijkheid en meerdere problemen aan.

Met een voedingsanalyse en speciale aanpak ben ik van start gegaan.

Voedsel uitsluiten en supplementen ter aanvulling van tekorten.

Franca had al aangegeven dat mijn lichaam zeker een half jaar nodig had om te herstellen en dat klopte.

Wennen aan andere voeding en herstellen van ontstekingen en schimmels. Het was zeker in het begin niet makkelijk, maar met wat een resultaat.

Geen diarree en hoofdpijn meer!

Wat in het reguliere circuit werd afgedaan met: prikkelbaar darmsyndroom en hier heeft u zakjes met vezels en wat er werkelijk aan de hand bleek te zijn is zo’n groot verschil.

Ik raad iedereen aan om klachten niet blijvend te accepteren. Deze praktijk maakt echt het verschil.

Mijn kwaliteit van leven is er zo enorm op voorruit gegaan.

Franca en Arianne mijn zeer hartelijke dank!


Met vriendelijk groet,


Esther van der Stel


Beste mensen (Screening)


Zoekt en gij zult vinden….!! Ja, het is een gezegde die wij allemaal kennen en nog steeds van toepassing is.

Als je jezelf niet lekker voelt, dan wil je daar het liefste per direct een oplossing voor. Maar de oorzaak van het niet lekker zijn of ziek zijn, heeft meestal een dieper liggende oorzaak met meerdere facetten.


Ik, Dymphina Jooren, was Burn-Out met alle symptomen van dien. Ook ik zocht jaren naar iets, een pilletje, een drankje, een therapie die mij kon verlossen van mijn pijn en depressie.

In de medische wereld hebben artsen en zorgverleners vaak te weinig tijd voor je, zodat je niet tot de kern van het probleem komt.

Gelukkig staakte ik nooit mijn zoektocht naar een oplossing die mij beter ging maken.

Ik vond dokter Alexander Korbee.

Een gedreven man met passie en enorm veel kennis hoe het lichaam functioneert, maar vooral ook welke invloed de geest op je algehele welbevinden heeft.

Dokter Korbee neemt de tijd voor je en kan heel je lichaam op celniveau meten met de ES Teck-Bodyscan.


Uit deze scan heeft dokter Korbee mij inzicht gegeven wat er in mijn lichaam en geest diende te worden aangepakt. Ikzelf moest daarmee aan de slag. Beter worden, heb je zelf te doen.

Ik ben anders gaan eten, zodat mijn hersenen vanuit gezonde en doelgerichte voeding weer de juiste stoffen kregen om gezond te worden. Ik ben gaan sporten om mijn algehele conditie te verbeteren. Geregeld liet ik mijzelf scannen en bespraken we wat er meer of minder aangepakt kon worden. De voedingssupplementen geven de ondersteuning, echter ik wist altijd dat ik anders met mezelf had om te gaan… Dat is een klus, maar het is dus wel degelijk mogelijk!!!


Na circa een jaar ging het al zeker veel beter met mij… echter ik bleef naar mijn gevoel steken op het geestelijke vlak…. Ook dit besprak ik met dokter Korbee, hij adviseerde aan mijn gedrag & gedachtengangen te gaan werken. Natuurlijk dacht ik ook eventjes, "geef maar een supplementje extra". Maar dokter Korbee verwees mij door maar een arts, die gespecialiseerd is in het nagaan hoe jij met je eigen gedrag omgaat.

Zo, dat daar zoveel inzit is wonderbaarlijk.


Door deze combinatie, wat hij je allemaal kan aanreiken, is het een waardevolle combinatie om je eigen gezondheid te herpakken en te behouden.


Ik heb mezelf voor de volle 100% ingezet om beter te worden en dat is gelukt. Na 2 jaar stond ik te springen van geluk naast dokter Korbee, toen de scan compleet groen was.  Ik ben beter en voel mezelf meer mens dan ooit. Zo zie je….met de juiste sturing van een arts, die jou als mens ziet en beter wilt maken, en daarnaast je eigen wilskracht met een open visie om het aan te pakken, leidt dit tot een gezond en gelukkig leven.


Groetjes,

Dymphina Jooren       


Lisa, (ziekte van Lyme)


Afgelopen vrijdag, 15 september, is mijn oudste dochter getrouwd. En 16 september trouwde ze over in de kerk.

Toen ze me vorig jaar december kwamen vertellen dat ze gingen trouwen ging het nog erg slecht met mij. Ik liep met moeite hele kleine stukjes met een stok, was heel erg vermoeid en zat veel in de rolstoel. Ik beloofde haar mijn best te doen om op haar bruiloft goed te kunnen lopen en geen stok meer nodig te hebben. En het is gelukt. Dankzij o.a. de goede begeleiding/behandeling die Alexander me sinds juni 2016 geeft was ik prima in staat ten volle van deze 2 feestdagen te genieten, liep ik keurig, zonder al te veel pijn en heb ik zelfs kunnen dansen op de feestavond. Ik ben erg dankbaar dat ik al zover gekomen ben en hoop van harte dat ik straks niet terugval als ik ga stoppen met de antibiotica. Maar dat is voor latere zorg. Voorlopig ben ik erg gelukkig. Nogmaals dank voor alle goede zorgen voor ons lymepatiënten.  Zonder u zouden wij in een uitzichtloze situatie blijven zitten. 😘

Ik heb een paar foto's bijgesloten van de trouwdag.

Mvg Lisa van Ewijk


Amber, Regina en Björn (screening en APS)


Sinds een aantal jaar tobt mijn dochter Amber (14), nadat zij gestopt is met lucrininjecties die ze kreeg voor de vroege puberteit, met gezondheidsproblemen. Het begon met hoofdpijn,- buikpijn- en vermoeidheidsklachten. Daarna kreeg ze last van haar knieën, pijn in haar onderbenen en had ze met regelmaat last van koude handen, benen en voeten. Daarbij trad ook verkleuring van de huid op, begon de huid te jeuken en had ze er pijnklachten bij.


In oktober 2013 kreeg Amber last van uitvalverschijnselen in haar armen en benen. Op 13 oktober eind van de ochtend kon Amber niet meer lopen. Zij is toen eind van de middag in het ziekenhuis met uitvalverschijnselen opgenomen voor onderzoek en heeft uiteindelijk bijna twee weken in het ziekenhuis gelegen. Na haar 'ontslag' was zij rolstoel gebonden en afhankelijk van anderen. Onderzoek in het ziekenhuis (betrof alleen bloedonderzoek) wees niets uit. Ze wisten niet wat er met haar aan de hand was.


In januari 2014 is Amber op advies van de Osteopathe bij dr. Korbee terechtgekomen. De ES Teck-bodyscan gaf duidelijkheid. Haar orgaanwerking kon flink verbeterd worden. Op advies van dr. Korbee heeft ze een bloedonderzoek laten doen naar voedselintoleranties. Ook die was heel helder. Ze bleek een intolerantie voor pinda's, gluten en koemelk te hebben. Dat betekende naast de voedingssupplementen die ze al van dr. Korbee had voorgeschreven gekregen ook een (streng) dieet. Voor haar hoofdpijn- en vermoeidheidsklachten kwam Amber in aanmerking voor APS-therapie bij Arianne Korbee.


Inmiddels zijn we acht maanden verder en gaat het met Amber erg goed. Ze is er nog niet, maar het eind komt in zicht.

Sinds begin maart is ze niet meer rolstoel afhankelijk, is haar gezondheid met grote stappen vooruit gegaan en heeft ze haar schooljaar succesvol af kunnen ronden.

Ondanks de vermoeidheid (het gaat al veel beter) fietst ze weer naar school, doet ze weer mee met schoolgym, zit ze veel beter in haar vel en is ze vooral zichzelf weer!


Het dieet, de voedingssupplementen en de APS-therapie is voor Amber heel succesvol gebleken! Over twee maanden wordt Amber weer verwacht bij dr. Korbee voor een consult. Ze kijkt er al naar uit.


Onze dank gaat uit naar Alexander en Arianne Korbee. Zonder hen hadden we niet geweten hoe het verder had gemoeten met Amber.


Regina en Amber Roman


Hallo,

ik ben Björn Rosman, 15 jaar en sinds een aantal jaar speel ik basketbal op het hoogste niveau.

Van de zomer heb ik met het Nederlands U16 Team meegedaan aan het EK in Macedonië en basketbal ik nu in Spanje.


In de jaren dat ik basketbal heb ik al verschillende blessures opgelopen. Dat is heel vervelend, zeker als je door een blessure zelfs even niet mag/kan sporten. Ik heb bij me zusje gezien dat APS-therapie goed helpt. Ik ben het daarom ook gaan gebruiken. Ik ben geblesseerd geweest aan mijn kuit en bovenbeen (spier). Na twee keer APS begon ik al verbetering te voelen en na ongeveer vijf behandelingen was ik van me blessure af.

Het is me wel opgevallen dat ik met APS-therapie sneller van me blessure af ben dan zonder therapie. Ik vind dat erg fijn, want eigenlijk wil ik geen training of wedstrijd overslaan.


Het fijne van APS-therapie is dat je dit gewoon thuis kan doen omdat je het apparaat kan huren. Je hoeft dus geen afspraak te maken en je bepaalt zelf wanneer je het doet.