Contact

Contact


U kunt op werkdagen van 08.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur met ons bellen voor het aanvragen van een afspraak voor een Gezondheidsscreening of een Demo Fysische Vasculaire Therapie, het testen van het geïoniseerde water, een afspraak voor APS-therapie of een ontgiftingsvoetenbad of voor het aanmelden voor een informatieavond. Als wij zelf niet op kunnen nemen, dan neemt onze telefoonservice op, zij geven uw bericht aan ons door:

078 - 693 24 24 of 085 - 485 32 14.

U kunt ook mailen voor het aanvragen van een afspraak naar info@drkorbee.nl of u kunt hieronder het contactfomulier invullen. Wij zullen u na uw telefoontje, mailtje of melding op het contactformulier informeren via de mail over de kosten voor de consulten en over onze werkwijze, dan hebben we daarna contact over eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Vanwege onze werkzaamheden in de praktijk en de vele mailtjes en telefoontjes die wij dagelijks ontvangen proberen wij uw vraag die via de telefoondienst of via de mail binnen is gekomen, binnen drie werkdagen te beantwoorden.
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw geduld!

Check a.u.b. uw vraag ook bij de veel gestelde vragen bij FAQ!


N.B. Gezien het feit dat wij onze cliënten maar een aantal maal per jaar zien voor een intake/ hercontrole of uitslagbespreking, wil het voorkomen dat er medisch inhoudelijke vragen tussendoor ontstaan die alleen door uw behandelend arts beantwoord kunnen worden. Het is NIET mogelijk via de mail deze vragen te stellen. U kunt onze assistente vragen om bij uw arts een belconsult in te laten plannen. 


Alexander en Arianne Korbee

MedicaPlus, Praktijk voor Functionele Geneeskunde

Drs. A.C. Korbee, arts en ir. A.J. Korbee, therapaute en officemanager


Hoofdlocatie en correspondentieadres:

Plantageweg 45

2951 GN Alblasserdam

tel. : 0031 (0)78 – 693 24 24

e-mail : info@drkorbee.nl

website : www.drkorbee.nl

telefonische bereikbaarheid: 08.30 uur tot 21.00 uur (werkdagen),  09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag).


Overige informatie:

Betalingen via iDEAL vinden plaats via Mollie Payments, op uw afschrift komt dan te staan : Praktijk voor functionele geneeskunde A.C. Korbee

kvk nummer: 24472386

BIG-registratienummer: 89022187301

Lid van AVIG (nr. 1237) MBOG (nr. 341 AL) BVAT (nr. 93) en BBOW

AGB code 84-54660 / 84-02330

Prestatiecode MBOG: 24000

Leden van de MBOG zijn aangesloten bij de Geschilleninstantie van de Koepel Alternatieve Behandelwijzen (KAB)

Leden van de BVAT zijn aangesloten bij de SCAG, Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen.ta

 
 
 
 
 

SpreekuurlocatiesDe hoofdvestiging van MedicaPlus bevindt zich in Alblasserdam.

Spreekuur vindt plaats op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.


Er wordt gewerkt volgens de principes van de Functionele Geneeskunde op de volgende locaties van MedicaPlus:

  • Alblasserdam (bij Rotterdam) Locatie Plantage 45, eerste verdieping (MedicaPlus staat op het glas in de deur) Plantageweg 45, 2951 GN, op deze locatie zijn dokter Alexander Korbee (spreekuur op alle werkdagen behalve de woensdagen) en dokter Ruud Swagemakers (spreekuur op woensdagen) werkzaam. Het pand is rolstoel-toegankelijk. Parkeren is gratis, naast het gebouw. De bus stopt voor de deur.
  • Haarlem, Locatie Refleqt, Wilhelminastraat 9, 2011 VH, op deze locatie is dokter Franca van der Smit werkzaam (alleen spreekuur op woensdagen). Het pand is niet rolstoel-toegankelijk. Het parkeren is betaald, en parkeergarage is op loopafstand. Het pand is met OV bereikbaar.


Met dokter van der Smit en dokter Ruud Swagemakers hebben wij een samenwerkingsverband zodat zij in hun of onze praktijk ook onze cliënten zien en middels onze MedicaPlus werkwijze het plan van aanpak opstellen.