Groente en fruit

Groente- en fruitproducten


Wanneer at u voor het laatst 5 porties groente en fruit op 1 dag?

Hoe vaak eet u zongerijpte groente en fruit?


Verse groente en fruit bevat veel vitaminen, mineralen en anti-oxidanten.


Onder andere om gezond te blijven, te herstellen na het sporten en het beter worden in geval van ziekte

zijn deze stoffen heel belangrijk.


Door stress, milieuvervuiling, inspanning, roken, slechte voeding etc. komen er veel vrije radicalen in de

cellen (oxidatieve stress). Daardoor ontstaan er ontstekingsreacties in het lichaam met als gevolg klachten,

symptomen en uiteindelijk chronische ziekten. Anti-oxidanten uit groente en fruit binden deze vrije radicalen.

Dat voorkomt zo de ontstekingsreacties en houdt je lichaam gezond.

Hier leest u ook dat groenten beschermen tegen kanker.


In het dagelijkse leven blijkt het voor ons toch moeilijk te zijn om voldoende groente en fruit binnen te krijgen. Twee stuks fruit en twee ons groente op een dag is voor het onderhoud de aanbevolen hoeveelheid en voor preventie is het zelfs 5-8 porties groente en fruit op een dag, minimaal 600 gram! Daarom is JuicePlus ontwikkeld om in deze behoefte te voorzien. De producten van JuicePlus+ kunnen worden gebruikt als aanvulling op de normale voeding. Dit kan zowel preventief als voor het behandelen van klachten ingezet worden. Het verbetert bijvoorbeeld de zuurbasebalans.

Er wordt gebruik gemaakt van zongerijpte groente en fruit, welke herbiciden- en pesticidenvrij geteeld zijn. Deze worden zo laat mogelijk geoogst zodat zoveel mogelijk nutriënten tot ontwikkeling kunnen komen. In de laatste stadia van rijping komen de meest beschermende plantenstoffen tot ontwikkeling (kleur, geur en smaak). Daarna wordt het gedroogd via een uniek doorproces, waardoor de voedingstoffen heel blijven, en in een capsule, snoepje of (maaltijd)shake verwerkt. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit komt op deze wijze op een gemakkelijke manier binnen en ook nog eens in een ruime variatie.


Innovatieve voedingstechnologie maakt het mogelijk om fruit en groente dat heeft kunnen groeien op volle gronden, schoon geteeld wordt en zongerijpt geoogst wordt zo te concentreren dat alle voedingsstoffen blijven leven. Wil je hier meer over weten? Klik hier dan door naar de Groente-en fruitproducten waar je zongerijpte groente- fruitproducten kunt bestellen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende wetenschappelijke  referenties.