Geïoniseerd water (ERW)

Geïoniseerd water (ERW)


Hoe kun je met het drinken van speciaal water je lichaam helpen herstellen?

Geïoniseerd water of Electrolyzed Reduced Water (ERW) is water met diverse eigenschappen die de gezondheid bevorderen.


Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water. Dat het belangrijk is om voldoende water te drinken is bij de meeste mensen wel bekend. Ondanks dat drinken nog veel mensen onvoldoende zuiver water. In Japan is zo’n 30 jaar geleden een apparaat geintroduceerd dat water zodanig verandert dat het speciale eigenschappen krijgt.  Het water heeft een hoge anti-oxidant waarde, het is alkalisch (basisch) en het is micro-geclusterd waardoor het gemakkelijk door onze lichaamscellen opgenomen kan worden. Die eigenschappen kunnen het lichaam helpen te herstellen van veel gezondheidsklachten. Er is veel  onderzoek gedaan naar de eigenschappen van dit water. In Japan wordt het niet alleen door veel Japanners gedronken maar ook gebruikt in de ziekenhuizen. In Amerika is het ruim 10 jaar geleden geïntroduceerd en o.a. Obama maar ook veel topsporters zoals bijvoorbeeld de New York Yankees hebben de kracht van dit water ontdekt.


Met dit water kun je ook bijvoorbeeld wratten en zwemmerseczeem behandelen. Tevens wordt het herstel van diverse andere klachten bevorderd zoals chronische buikklachten, psoriasis, allergieën, gewrichtsklachten, vermoeidheidsklachten, hoofdpijnen, hoog cholesterol en nog veel meer.


Het water kan behalve als drinkwater ook gebruikt worden om:

-Groenten en fruit vrij te maken van pesticiden

-Eten te bereiden waardoor de smaak versterkt wordt

-Huisdieren maar ook je planten gezonder te houden/ krijgen

-Je haar en je huid te verzorgen

-Schoon te maken en te desinfecteren

-Je huis te reinigen zonder zeep.


Wilt u dit water gratis 4 weken testen?

Neem dan contact met ons op.

Hiervoor is eenmalig de aanschaf nodig van één of twee 5 liter pbc-vrije waterzakken om het water in mee te nemen à 10 euro per stuk.