Tarief/Vergoeding

Zorgverzekering aanvullend


Tarief

Het tarief van onze artsen bedraagt vanaf 1 januari 2019 82,50 euro per half uurHet aantal consulten en duur van de consulten is afhankelijk van de gezondheidsklachten. De kosten van voedingssupplementen en laboratoriumtesten zijn niet inbegrepen. Consulten worden naar rato van tijd gefactureerd. Hier vindt u onze behandelingsvoorwaarden. De algemene voorwaarden van de MBOG vindt u hier.

Een APS-therapie behandeling bedraagt 50 euro.


Vergoeding

De consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering.

In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering kunt u nagaan of en wat u vergoed krijgt van het consult (meestal in de vorm van een maximum per jaar en/of per consult). Vergoeding valt dan onder de aanvullende verzekering bijvoorbeeld door het lidmaatschap bij de MBOG (prestatiecode 24000 Behandeling orthomoleculaire geneeskunde)

en vanaf 1 januari 2019 ook via ons lidmaatschap bij de AVIG. LET OP: NIet alle verzekeraars (Ohra, CZ, Nationale Nederlanden) vergoeden orthomoleculaire geneeskunde meer via de MBOG vanaf 1 januari 2019. Zie link hieronder bij vergelijking zorgverzekeraars 2019. Wij zijn lid geworden van de AVIG (Vereniging voor artsen, Natuurgeneeskunde) en hopen dat de bovengenoemde verzekeringen een artsconsult integrale geneeskunde wel blijven vergoeden (prestatiecode 24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde). Dit kunt u navragen bij uw verzekering.

Voor dit consult wordt niet uw eigen risico aangesproken. Alleen voor kosten uit de basisverzekering is er sprake van een eigen risico.

Cliënten uit België kunnen eventuele vergoeding bij hun zorgverzekeraar navragen (lidmaatschap BBOW).


Betaling

De factuur dient contant of via PIN na afloop van het consult te worden voldaan.

Afspraken die binnen 24 uur vantevoren worden afgemeld worden in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.


Vergelijking vergoeding aanvullende verzekering

U kunt de vergoeding van de diverse zorgaanbieders in de aanvullende verzekering hier vergelijken: Hier vindt u de zorgvergelijker 2019. Hier vindt u het overzicht van de MBOG die de aanvullende verzekeringen naast elkaar heeft gezet, overzicht 2019.