Contact

Contact

 

U kunt op werkdagen van 08.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur met ons bellen voor het aanvragen van een afspraak voor een Gezondheidsscreening of een Demo Fysische Vasculaire Therapie, het testen van het geïoniseerde water, een afspraak voor APS-therapie of voor het aanmelden voor een informatieavond. Als wij zelf niet op kunnen nemen, dan neemt onze telefoonservice op, zij geven uw bericht aan ons door:

078 - 693 24 24 of 085 - 485 32 14.

U kunt ook mailen voor een afspraak naar info@drkorbee.nl of u kunt hieronder het contactfomulier invullen. De kosten voor de consulten en behandelingen kunt u bij ons opvragen. Vanwege onze werkzaamheden in de praktijk en de vele mailtjes en telefoontjes die wij dagelijks ontvangen proberen wij uw vraag die via de telefoondienst of via de mail binnen is gekomen, binnen drie werkdagen te beantwoorden.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw geduld!

Check a.u.b. uw vraag bij de veel gestelde vragen bij FAQ!

 

N.B. Gezien het feit dat wij onze cliënten maar een aantal maal per jaar zien voor een intake/ hercontrole of uitslagbespreking, wil het voorkomen dat er medisch inhoudelijke vragen tussendoor ontstaan die alleen door uw behandelend arts beantwoord kunnen worden. Het is NIET mogelijk via de mail deze vragen te stellen. U kunt onze assistente vragen om bij uw arts een belconsult in te laten plannen.

 

Alexander en Arianne Korbee

MedicaPlus, Praktijk voor Functionele Geneeskunde

Lid: M.B.O.G. (lid nr.: 341 AL), B.V.A.T. (lid nr. 93) en B.B.O.G.

Drs. A.C. Korbee, Arts voor Functionele Geneeskunde

ir. A.J. Korbee, APS-therapeute & Officemanager

 

Hoofdlocatie en correspondentieadres:

Plantageweg 45

2951 GN Alblasserdam

tel. : 0031 (0)78 – 693 24 24

e-mail : info@drkorbee.nl

website : www.drkorbee.nl

telefonische bereikbaarheid: 08.30 uur tot 21.00 uur (werkdagen), 09.00 uur tot 17.00 uur (zaterdag).

 

Overige informatie:

Betalingen via iDEAL vinden plaats via Mollie Payments, op uw afschrift komt dan te staan : Praktijk voor complementaire geneeskunde A.C. Korbee, arts.

kvk nummer: 24472386

Lid van M.B.O.G. (nr. 341 AL) en B.V.A.T. (nr. 93) en B.B.O.W.

Big registratie: 89022187301

AGB code 84-54660 / 84-02330

Prestatiecode MBOG: 24000

Leden van de MBOG zijn aangesloten bij de Geschilleninstantie van de Koepel Alternatieve Behandelwijzen (KAB)

Leden van de BVAT zijn aangesloten bij de SCAG, Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen.tat

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Spreekuurlocaties

 

 

De hoofdvestiging van MedicaPlus bevindt zich in Alblasserdam.

Spreekuur vindt plaats op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

 

Onze orthomoleculaire artsen werken volgens de principes van de Functionele Geneeskunde op de volgende locaties van MedicaPlus:

  • Alblasserdam (bij Rotterdam) Plantageweg 45, 2951 GN, op deze locatie is dokter Alexander Korbee werkzaam (spreekuur op alle werkdagen behalve de woensdagen), rolstoeltoegankelijk. Parkeren gratis, naast het gebouw. Bushalte voor de deur.
  • Haarlem, Locatie Refleqt, Wilhelminastraat 9, 2011 VH, op deze locatie is dokter Franca van der Smit werkzaam (alleen spreekuur op dinsdagen), niet rolstoeltoegankelijk. Betaald parkeren, parkeergarage op loopafstand. OV bereikbaar.
  • De Hoeve (Friesland-Zuid) Locatie Pur Sang, Vinkegavaartweg 29, 8394 VS, op deze locatie is dokter Jolanda Roelofs werkzaam (alleen spreekuur op donderdagen), niet rolstoeltoegankelijk. Parkeren gratis voor de deur.
  • Kockengen (bij Utrecht) Woon en Werkvereniging Nieuw Kokanje, Wagendijk 9, 3628 EP (vanaf de Wagendijk herkenbaar door geel bordje waar 8B op staat), op deze locatie is dokter Dorine Verhoef werkzaam (alleen spreekuur op vrijdagen), rolstoeltoegankelijk. (Tijdelijk in Kockenten geen spreekuur ivm onbepaalde tijd verlof). Parkeren gratis voor de deur.

Met dokter van der Smit, dokter Verhoef en dokter Roelofs hebben wij een samenwerkingsverband zodat zij in hun praktijk ook onze cliënten zien en middels onze MedicaPlus werkwijze het plan van aanpak opstellen.