JuicePlus+

JuicePlus+

 

Wanneer at u voor het laatst 5 porties groente en fruit op 1 dag?

Hoe vaak eet u zongerijpt groente en fruit?

 

Verse groente en fruit bevat veel vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Onder andere om gezond te blijven, te herstellen na het sporten en het beter worden in geval van ziekte zijn deze stoffen heel belangrijk.

 

Door stress, milieuvervuiling, inspanning, roken, slechte voeding etc. komen er veel vrije radicalen in de cellen (oxidatieve stress). Daardoor ontstaan er ontstekingsreacties in het lichaam met als gevolg klachten, symptomen en uiteindelijk chronische ziekten. Anti-oxidanten uit groente en fruit binden deze vrije radicalen. Dat voorkomt zo de ontstekingsreacties en houdt je lichaam gezond. Hier leest u ook dat groenten beschermen tegen kanker.

 

In het dagelijkse leven blijkt het voor ons toch moeilijk te zijn om voldoende groente en fruit binnen te krijgen. Twee stuks fruit en twee ons groente op een dag is voor het onderhoud de aanbevolen hoeveelheid en voor preventie is het zelfs 5-8 porties groente en fruit op een dag, minimaal 600 gram! Daarom is JuicePlus ontwikkeld om in deze behoefte te voorzien. De producten van JuicePlus+ kunnen worden gebruikt als aanvulling op de normale voeding. Dit kan zowel preventief als voor het behandelen van klachten ingezet worden. Het verbetert bijvoorbeeld de zuurbasebalans.

Er wordt gebruik gemaakt van zongerijpte groente en fruit, welke herbiciden- en pesticidenvrij geteeld zijn. Deze worden zo laat mogelijk geoogst zodat zoveel mogelijk nutriënten tot ontwikkeling kunnen komen. In de laatste stadia van rijping komen de meest beschermende plantenstoffen tot ontwikkeling (kleur, geur en smaak). Daarna wordt het gedroogd via een uniek doorproces, waardoor de voedingstoffen heel blijven, en in een capsule, snoepje of (maaltijd)shake verwerkt. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit komt op deze wijze op een gemakkelijke manier binnen en ook nog eens in een ruime variatie.

 

Er zijn drie variaties van de capsules en snoepjes. Hier vindt u de inhoud van het JuicePlus+ fruitmengsel.

In de fruitmix zit: appel, sinaasappel, ananas, perzik, veenbes, papaja, acerolakers, dadel en pruim.

In de groentemix zit: biet, broccoli, boerenkool, wortel, kool, spinazie, peterselie, knoflook en tomaat.

In de bessenmix zit: druif, framboos, blauwe bes, rode bes, veenbes, zwarte bes, braambes, vlierbes, bosbes en granaatappel.

 

Aan de snoepjes is alleen wat biologische rietsuiker toegevoegd om er een snoepje van te kunnen maken.

 

Als (groot)ouders de capsules eten, kan een (klein)kind gratis mee-eten (de snoepjes of capsules). Voor het kinddeel betaal je alleen de verzendkosten.

 

De JuicePlus complete shake kan worden gemixt met 250 ml melkproduct (soja-, rijst- of amandelmelk). In de vanille- of chocoladeshake zit de groente- en fruitmix die ook in de capsules en snoepjes zit met daarnaast het plantaardig eiwit van soja, rijst en kikkererwten. Het kan daarom heel goed als maaltijdvervanger, tussendoortje of sportdrank worden gebruikt. De shake is geschikt voor vegetariërs en diabeten. Er zitten geen gluten in.

 

Er is ook een JuicePlus complete reep met chocolade- of vruchtensmaak. Dit kan als maaltijdvervanger of gezond tussendoortje worden ingezet. In deze serie kan ook een soep besteld worden met dezelfde gezonde ingrediënten. De shake en soep wordt gemengd met (magere) melk staat in de gebruiksaanwijzing, maar het kan ook met amandel-, soja-, of rijstmelk aangemaakt worden. Met het 333fitplan kunt u in 90 dagen aan uw gezondheid werken middels een verantwoord voedingsadvies met de JuicePlusproducten, in samenwerking met diëtisten samengesteld.

 

De gekozen producten worden geleverd voor 4 maanden tegelijk. Deze reorder kan altijd stopgezet, versneld of uitgesteld worden. Hierover wordt contact onderhouden.

 

Producten (los of middels abonnement) kunnen rechtstreeks besteld worden op onze JuicePluswebsite (let op: betaling kan daar alleen middels creditcard). Eerst maakt u een account aan en daarna kunt u direct bestellen op de JuicePlus site van MedicaPlus: JuicePluswebsiteMedicaPlus

 

Voor informatie over en bestelling van de JuicePlus producten (los of middels abonnement) kunt u ook direct bij Arianne terecht. Betaling kan dan ook via automatische incasso. U kunt hieronder de informatiefolders downloaden.

 

Als u wilt bestellen via Arianne kunt u de bijbehorende bestelformulieren downloaden, invullen, scannen en mailen naar info@drkorbee.nl. U mag het bestelformulier ook per post opsturen als u geen scan heeft. Of u kunt alle gevraagde informatie in een mail naar ons sturen en daarbij de toestemming voor bestelling aan ons geven. Let erop dat de naam die u opgeeft bij betaling precies de naam is zoals deze op uw bankpas vermeld staat zodat de naam en IBANcombinatie klopt. Als u de BICcode van uw bank niet weet, dan mag u dat open laten.

 

Hieronder kunt u de informatiefolders en bestelformulieren vinden door

erop te klikken.

Prijslijst

Prijzen per maand

Vragen en antwoorden

 

Folder Premium producten

Bestelformulier Premium producten

 

Folder Child Health Care study

Bestelformulier Child Health Care Study

 

Folder Complete producten

Bestelformulier Complete producten

333fitplan

 

Gebruiksaanwijzing Premium capsules en snoepjes

Informatie over de fysiologische cyclus

 

Recepten voor de vanille shake

Ingrediënten vanille shake

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende

wetenschappelijke referenties