Agenda

Informatieavonden

MedicaPlus organiseert de volgende activiteiten:

Informatieavonden hoofdlocatie Plantage 45 Alblasserdam (gratis)

Eenmaal per kwartaal vindt er een informatieavond (gratis) plaats over een algemeen onderwerp dat over gezondheid, voeding of leefstijl gaat.

 

Woensdagavond 4 juli 20.00 - 21.15 uur: informatieavond over " Screeningstest voor tumoren" door gastspreker Theodoor Scheepers.

Het is niet direct voor de hand liggend om een lezing te geven over kanker. En toch, wanneer je naar de statistieken kijkt komt 1 op de 2 mensen in zijn of haar leven met kanker in aanraking. Probleem is altijd dat men nooit kon zeggen "wanneer" een tumor ging groeien. Tot voor kort. In deze lezing komt een revolutionaire techniek aan de orde waarmee die techniek voor het eerst gebruikt is om een screeningstest voor tumoren te ontwikkelen. Wilt u weten hoe het werkt en hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen, bezoek dan op 4 juli de lezing die gegeven wordt door ing. Theodoor Scheepers. Pro Health Medical heeft de primeur om het eerste laboratorium in Europa te zijn waar de machine voor deze screeningstest officieel geplaatst is.

 

Daarnaast vindt er maandelijks op een woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur met inloop vanaf 19.45 uur een informatieavond plaats met als thema: FYSISCHE VASCULAIRE THERAPIE, zie kader hiernaast bij AGENDA. Arianne Korbee (therapeut) geeft voorlichting over deze nieuwe behandelmethode “fysische vasculaire therapie” die in de praktijk van MedicaPlus of thuis kan worden toegepast. Deze therapie kan preventief worden ingezet voor een beter werkend immuunsysteem en meer energie. Daarnaast is fysische vasculaire therapie zinvol ter ondersteuning bij pijnklachten (b.v. rugklachten), chronische klachten (b.v. diabetes, hoge bloeddruk of vermoeidheid) en slaapproblemen. Kern van de werking is het stimuleren van de microcirculatie, de doorbloeding in de kleinste bloedvaten.

 

Tevens vindt er maandelijks op een woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur met inloop vanaf 19.45 uur een informatieavond plaats met als thema: GEÏONISEERD WATER, zie kader hiernaast bij AGENDA. Arianne Korbee (therapeut) geeft voorlichting over dit speciale water.

De kern van de gezonde werking van dit water heeft te maken met de volgende eigenschappen:

1. het water is basisch (dit is belangrijk tegen verzuring van het lichaam)

2. het water heeft een kleinere cluster van moleculen (waardoor het water met de voedingstoffen beter de cel in kan gaan en met de afvalstoffen de cel uit)

3. het water heeft een hoge ORP-waarde (hoge anti-oxidant waarde)

4. het water bevat meer zuurstof

5. Het water is extra gezuiverd.

Dit water ondersteunt de gezondheid qua energie, hoofdpijn, ontgifting en verzorging van de cellen, ook preventief.

 

Deze informatieavonden zijn bedoeld voor cliënten die meer over de achtergrond van de praktijk, therapie of onderwerp willen weten maar ook voor nieuwe cliënten die kennis willen nemen van deze onderwerpen. Iedereen is vrij om iemand mee te nemen.

 

Aanmelden

Aangezien wij vantevoren graag weten welke ruimte met hoeveel stoelen wij klaar kunnen maken voor de informatieavond is aanmelding nodig. Wij kunnen Alexanders kamer voor een groep tot 10 man gebruiken en in de ruime entree beneden is ruimte voor maximaal 50 deelnemers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarom is het nodig dat u zich vooraf aanmeldt. Als de informatieavond is vol geboekt dat zetten wij dat op deze pagina.

 

U kunt zich nu al aanmelden voor de volgende informatieavond(en) middels een mailtje naar: info@drkorbee.nl, met daarbij uw naam en telefoonnummer en het aantal gasten waarmee u van plan bent naar de avond te komen. U kunt ook het contactformulier invullen op onze contactpagina of u kunt bellen naar 078-693 2424. Wij zijn van 08.30 uur tot 21.00 uur elke werkdag, en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

 

AGENDA

Informatieavonden,

u kunt zich voor alle avonden al opgeven:

 

INFORMATIEAVOND MET GASTSPREKER in Alblasserdam: Max. 50 deelnemers:

SCREENINGSTEST VOOR TUMOREN, woensdagavond 4 juli van 20.00 tot 21.15 uur met gastspreker ing. Theodoor Scheepers.

 

FYSISCHE VASCULAIRE THERAPIE,

van 20.00 uur tot 21.00 uur: Max. 10 deelnemers! In Alblasserdam.

OP WOENSDAGAVONDEN :

11-07, 15-08, 12-09, 10-10, 14-11, 12-12.

 

GEÏONISEERD WATER,

van 20.00 uur tot 21.00 uur: Max. 10 deelnemers! In Alblasserdam.

OP WOENSDAGAVONDEN :

27-06, 20-07, 29-08, 26-09, 31-10, 28-11, 19-12.

 

Fysische vasculaire therapie presentatie op zondagmiddag in Bunnik van 14.00 uur tot 16.00 uur :

27-05.

U kunt zich hiervoor bij ons opgeven.

 

Onze hoofdvestiging: Gezondheidscentrum Plantage 45 Alblasserdam

Onze hoofdvestiging is gevestigd in gezondheidscentrum Plantage 45 in Alblasserdam. Wij hebben daar de beschikking over een twee spreekkamers en tevens is er een extra ruimte voor de doktersassistente.

Plantage 45 heeft de volgende (para)medische disciplines onder 1 dak: podologie, podotherapie, pedicure, fysiotherapie, osteopathie, orthopedie, haptotherapie, psychotherapie en orthopedagogiek, optometrie en logopedie. Om zo bij elkaar en samen te kunnen werken op één lokatie levert veel voordelen op.